Tweets about #mcm

Tweets hashtagged as #mcm on Twitter

Loading...

@slamonline SLAM Magazine @slamonline

Lil bro that performed at halftime of the Cavs game has smoother moves than your #mcm tbh (via @nba) https://t.co/kdP4qXTBKu

Lil bro that performed at halftime of th...

@luciferonfox Lucifer @luciferonfox

Our #MCM all day, every day. 🔥🔥🔥 #Lucifer https://t.co/FImXaLABNK

Our #MCM all day, every day. 🔥🔥🔥 #Lucife...

@generalhospital General Hospital @generalhospital

#MCM: Don't even try to argue with these shots of a very dapper @1SteveBurton. (📷: @TVGuideMagazine & Getty Enterta… https://t.co/8v3panFw38

@quinnhalsey_ 애정💕 @quinnhalsey_

Being leader kena tegas and kena sabar dalam mengajar cherography betul tak? So far Feeldog jaga member2 dalam team… https://t.co/V3FI65O1uq

@AinulNunanaa REBEL @AinulNunanaa

Aku bukan jenis perempuan pakai purse. Semua main selit je dekat poket jeans. Slip, resit? Aku renyok buang atau ti… https://t.co/ZfGlvS48on

@Menteri_Jahanam Menteri IMAMS Gebu @Menteri_Jahanam

@bernamadotcom Hahaha...kedai mesin area Lembah Klang ni makin terang benderang lampu dorg. Nampak sgt mcm mana pen… https://t.co/nHVv2T1N8g

@razanarusdee naa @razanarusdee

@OhNuwaii Hahahah knpe dgn kak fizah tu, skli tgk mcm dia pgng syamil 😂

@Chris__Haze Big Zaddy 👑 @Chris__Haze

Your MCM tried out his new sex doll, PHCN did high current and the doll electrocuted his penis..he died at 30

@Nurfat48 fatihah @Nurfat48

Pandainyaa.dh mcm park shi on dlm ‘good doctor’😃 https://t.co/kePqtFDiAc

@fatinah_fauzi tinoh @fatinah_fauzi

@thefaizibrahim Boleh ja. Kna mindset awal awal ntuk tak jatuh cinta n anggap mcm adik abg jaaa

@rafiziramli Rafizi Ramli @rafiziramli

Kpd yg nak boikot undi, tak pe lah adik abang kakak, ikut suka. Itu pilihan masing2. Tp kalau bnyk komplen bila… https://t.co/2XokoBo8RJ

@danirizqi_ Dani Rizqi @danirizqi_

Mcm mna nk move on?

@ikmalhakim41 kmlhkm 🇲🇾🍍 @ikmalhakim41

Senior skrg sama taraf teruhh mcm junior²

@adriarifin_ ➰ @adriarifin_

@nickyder_ @Sherhamdan takpe lah beli psp. utk orang single mcm aku je. jgn pinjam hahahahahaha

@RUCKlN RUCKlN @RUCKlN

Your MCM crushes your windpipe instead of compressing your carotid artery when he chokes u.

@nsyuhaidahh syuu @nsyuhaidahh

Hari hari mcm ni penat laa jgakk hmm

@auningggg Heartless @auningggg

Baru makan tksampai sejam tp dah rasa mcm tak makan seharian. Usus aku ni bocor ke wehhh 😩

@muhaiminazhar Muhaiminovic @muhaiminazhar

TM ni kalo dia manusia la, mmg malang nasib dia. Dok kne maki je keje. Slow mcm sial je. Bayar mahal, internet slow… https://t.co/4of3PPaEGs

@TeamHaqiemRusli TEAMHAQIEMRUSLIOFFICIAL @TeamHaqiemRusli

Kami bahagia melihat Big Boss @HaqiemRusli bahagia! 😄😄😄 Mcm tu la..taknak sedih-sedih OK 😉😉😉 AJL dah dekat & do you… https://t.co/NmPKikePN6

@khatyfariq Kat @khatyfariq

Although your reply is kinda offensive and sounds like "tak baik cakap org baik mcm tu", but..... sorry. I do agree… https://t.co/YLwDFNuC8c

@4liy4h_ Ally @4liy4h_

@noru_azulina Nak jugak la spontan mcm tu 👉🏻😕👈🏻

@gpsbestari GPSBestari @gpsbestari

cuba tag cikgu yang mcm tu.. cantik bebenor weh https://t.co/XJtInZxybw

cuba tag cikgu yang mcm tu.. cantik bebe...

@WanAfiqah_ ❀' @WanAfiqah_

@Ayda_Jebat kau dgn nabila razali sama je nyanyi mcm puaka tapi acah retis hot

@ikmalhakim41 kmlhkm 🇲🇾🍍 @ikmalhakim41

Senior skrg tk mcm senior dulu²

@Izz__h izzah. @Izz__h

Paling menyampah bila order sotong goreng tepung tapi dia bagi cekodok sotong. SOTONG GORENG TEPUNG KENA CRUNCHY LA… https://t.co/0sEWZyg3AT

@enciksabunn firdausFauzi @enciksabunn

@zakimits hahahaha mcm comel je..

@5yedmuhammad syed muhd @5yedmuhammad

arsenal ni mcm perempuan la. gedik gedik pahal haha https://t.co/s9SkN6MjNO

@wheresmyhugat ivan @wheresmyhugat

Ma ur mcm says "babe ur so weird" when u send him conspiracy theories LMAOOOO he really belittling you for being wo… https://t.co/3CeLq6Jhdo

@muhammadeizat 𝕯𝖗. 𝕴𝖟𝖟𝖆𝖙 @muhammadeizat

perlu ke baby girl sunat? sama ke proses nye mcm sunat laki? sakit tak sunat ni? aduhhh.... seriau la plak ! Jom b… https://t.co/0HDT1zOrKy

@iLikeKev damn. @iLikeKev

Your mcm on IG tryna turn $150 to $1200

@OfficialDarline ❤️Tegur Tanda Sayang❤️ @OfficialDarline

Kesian dowh org perempuan ni kalau kawen dgn org yg desperate nak anak je.. atau mak mertua yg desperate nak cucu j… https://t.co/xjhARldsr0

@ntshismail Cha @ntshismail

Nampaknya firming report akan bawak sekampung jerawat ke muka aku . Haih tak tally , dah mcm business accounting dah ni .

@atyraAL_ 'Aliah @atyraAL_

Kenapalah aku nampak kerusi tingkat2 tu mcm batu nisan . Allahu petanda apakah result sem ni .. HAHAHAHA https://t.co/3Kelj0rBW5

@mioriatsumi Miori 🌹 @mioriatsumi

@umeow_ mcm yg ko ajar "dildo kedalamoo" ahahaha cb

@ariefshazwan arief @ariefshazwan

@ndytsha @aliahfatihaha Dgn gigi mcm tu hahahahahaah

@cik_hzrh NurHazirah @cik_hzrh

@eddnajwa Hahahahahahaha tggu aku masuk study. Aku kuquih mcm hg 😂😂😂😂😂

@nurliyanaz chimchim @nurliyanaz

@Annieth96 Best. Dia black comedy mcm dark comedy so lawak ah bagi aku.

@wannnaaaaaaaaaa ηαηα @wannnaaaaaaaaaa

Sakit kepala otak aku la orang mcm ni ..

@rubikstree1 Ahmed @rubikstree1

Your mcm works at a pyramid scheme and puts "entrepreneur" in his Instagram bio

@ayuyuyuyuuu 🍗🍗 @ayuyuyuyuuu

@rotikaya chef wan pun lembut jugak tapi takde nak pakai mcm norlia ghani. tak salah kan aku cakap?!hahahahaha

@juanmizunton Ming Xuan @juanmizunton

@sayahusna Ade yg sampai tahap mcm ni "Sy turun bawah tadi, snap contact org anta gas tampal kt pokok, terus bagi kt awk" I just reply K

@Fashion_Alice01 女子限定!プレゼント公式アカウント💎 @Fashion_Alice01

このツイートをRT&フォローするだけで「MCMリュック、トニーモリーハンドクリーム、メイベリンニューヨークマットリップなど豪華3点セット」が5名に!〆2/15、当選はDMにて https://t.co/Hfdl5Gd1Uv

@hairilanwxr Bobby Firmino @hairilanwxr

@ThisIsddniel betul duh muka dia gangster. merayap tu normal cuma kene jaga2 takut org curi. kucing mmg mcm tu maka… https://t.co/cqstFvD1MG

+ Loading...