@ㅤ

Tweets by @harryiswalnut

52,081 Tweets 473 Followers 325 Followings 27,754 Likes

Loading...

@syafizenn z @syafizenn

Macam mana eh nak hilang kan suicide thinking ni ?

@zakimits zakimits @zakimits

Cara org dulu2 tengok cite apa ada😂 https://t.co/qMvQcz9TiR

Cara org dulu2 tengok cite apa ada😂 http...

@dikirainsiapa Εеен Τаιуτна, @dikirainsiapa

Sneezing on period feels like giving birth to a jelly fish

@harryiswalnut @harryiswalnut

mek nemu orang sama muka si mnh bezanya badan nya ya tek kecik sikit lah,teringat indah muka nya ya tek

@SueHidayah Sue_hidayah @SueHidayah

Apasal yg perempuan tak bertudung yg lelaki jer bertudung.. https://t.co/1dsC13G2MO

Apasal yg perempuan tak bertudung yg lel...

@randirahman rendi @randirahman

Please look forward to this i can guarantee you it will worth the wait my teammates and i work so hard at this plea… https://t.co/sxMsryao9y

@Ameerulaminn A M I R U L @Ameerulaminn

Al-Fatihah utk diri yg banyak sakit hati tapi sdg berpura-pura tak kisah dan tak ambil hati sambil mengatakan "Tak apalah, aku dah biasa."

@harryiswalnut @harryiswalnut

dah2 lah kelaka pasal jodoh hahahh kelak nya sampe juak bah inshaAllah mun sikda pun camnelah nak molah nak

@harryiswalnut @harryiswalnut

“Aku adalah orang pertama yang keluar daripada Bumi (ketika hari kebangkitan)kemudian Abu Bakar, kemudian Umar, kem… https://t.co/vG2Trhxpxp

@harryiswalnut @harryiswalnut

Barang siapa yang mengerjakan solat jenazah akan mendapat pahala sebesar bukit Uhud dan sesiapa yang mengiringi jen… https://t.co/EDGLG1AmgR

@harryiswalnut @harryiswalnut

a bit of knowledge that i get and untuk kawan2 yang akan pergi kelak inshaAllah

@harryiswalnut @harryiswalnut

Mun di Makkah and Madinah everytime lepas solat memang akan ada solat jenazah so mutawif mek org padah ambik lah ke… https://t.co/ykw6tAg9s3

@Suuuuee__ . @Suuuuee__

amalkan bangun pagi sebelum subuh tuk solat sunat tahajud - dipermudahkan urusan taubat - insaf hajat - berkeingi… https://t.co/PGMnw0qlgN

@anaszasdfgh q @anaszasdfgh

Too much Instagram is bad. You spent time watching people's life, you ended up feel ungrateful and wanting to live their life.

@prettymoderate messiah @prettymoderate

atuk aku nak spray nyamuk tapi tersilap botol spray HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA IM FUCKING DEAD https://t.co/7MFhJTTw4v

atuk aku nak spray nyamuk tapi tersilap...

@HasmeeErina cik garam 🌷 @HasmeeErina

Bila laki dtg rumah nak kena berlari masuk blik capai tdung Say no more 😂😂😂 https://t.co/4ITF9QqNKg

Bila laki dtg rumah nak kena berlari mas...

@Amsyarnaif Mëcha @Amsyarnaif

zoom in. #shotOniphone acah acah HK. https://t.co/bQ5ExJhl8I

zoom in. #shotOniphone acah acah HK. htt...

@alanmerikan Alan @alanmerikan

Nang keras bangunan tok. Cukup 50RT aku cerita. https://t.co/FcM2PWsED5

Nang keras bangunan tok. 

Cukup 50RT ak...

@smoldonny olivia ◟̽◞̽ @smoldonny

he looks like a single mum who’s picking up the kids from school getting stressed because he left his husband in ch… https://t.co/3q9iJpLfkU

@dearsln nana bt roslan @dearsln

Saya harap anak muda sekarang tak terlalu fikir perihal jodoh. Kalau umur baru 19, pergilah cari ilmu & pengalaman… https://t.co/RPVJnk7jTn

@harryiswalnut @harryiswalnut

tell me something i don’t already know

@muhdnqiuddin qiden @muhdnqiuddin

Bila diri sendiri nak stop jadi bodoh ni

@aiemeyen Nurul Iman @aiemeyen

i'm sooooooo grateful to be born in sarawak & nang pure org sarawak bcs i just love us org sarawak being ingga all… https://t.co/jKeQ2i1LjJ

@flumemusic Flume @flumemusic

Samsonite?? https://t.co/G6OadDcraa

Samsonite?? https://t.co/G6OadDcraa

@harryiswalnut @harryiswalnut

NEVER TRUST PEOPLE THAT MUCH OKAY 👌 OKAY!!!!!!

@emajestic5 seketul nuha @emajestic5

wip and done https://t.co/pZu4kKc4hq

wip and done https://t.co/pZu4kKc4hq

@berserkova Memento Mori @berserkova

Bila la pelajar Malaysia yang hebat hebat ni nak masuk motif viral. Mereka yang patut di viralkan. Bukannya cendol.… https://t.co/KY2wOonvdB

@ahmad_haariss Ahʍɑժ Hɑɾís @ahmad_haariss

Dengarkan bacaan Surah At-Takathur yg paling merdu dari 2org pemuda ini. 😍 ~Anandito Dwis & Hamas Syahid (Indonesi… https://t.co/gdYlX5hvOw

@thealphafoxtrot Cekgu Zac @thealphafoxtrot

Mati mati aku ingat this novel was about a girl in Penang https://t.co/eDId5fzTwq

Mati mati aku ingat this novel was about...

@nnmaryam_ Maryam Nasir @nnmaryam_

Can I start my presentation with: "Before I begin, I'd like to remind everyone that the key to happiness in life i… https://t.co/F4y3CEF7Us

+ Loading...